Friday, December 09, 2005

pp9999記念パーティ

FISH BANK COURSE
10,000 per person
アミューズ ~最初の一口~ / Amuse
"海からの恵み"
"La mer"
--------------------------------------------------------------------------------
1st 冷前菜 / Cold appetizer
新鮮なホタテと蝦夷鹿のマリネ
ブロッコリーと
Marinated sea scallops & venison with broccoli
--------------------------------------------------------------------------------
2nd 前菜 / Second appetizer
白子のフリット
モリーユ茸のシェリーヴィネガーソース
Frit of cod's milt with sherry vinegar morille sauce  
--------------------------------------------------------------------------------
3rd パスタ / Pasta
車海老と蕪のトマト風味の軽いアラクレーム
タリオリーニで
Taligiolini with cream tomato lightly,  
with kuruma prawn & turnips
--------------------------------------------------------------------------------
4th お魚料理 / Fish 
築地魚市場から本日の鮮魚料理
Daily catch fish from the "TSUKIJI" market
--------------------------------------------------------------------------------
5th メインディッシュ (下記の3品よりお選び下さい) 
Main dish (choice from three items)
フランス産コクレ・ジョーヌ(雛鳥)の香草グリル
プロヴァンス風
Herb grilled french coquelet jaune provencal style        
or
特選国産牛のサーロインステーキ
ソース・ボルドレイズ
Sirloin steak of selected Japanese beef sauce bordelaise
or
メインロブスター
茸のトリュフソースで(+1,800)
Maine lobster with mushrooms truffle sauce
--------------------------------------------------------------------------------
6th デザート / Dessert
ホームメイドデザート  
Homemade dessert
天然酵母のパン,有機栽培コーヒー又はお好みの紅茶  
Natural yeast bread & organic coffee or tea

No comments:

Post a Comment